Projecten

Projecten

“A BRIGHT future by CONNECTing people” dit is meer dan een slogan! Het is voor ons een manier van werken geworden, zowel binnen ons team als met onze werknemers en klanten. Hierbij geloven wij in de diversiteit van mensen. Als je een onderwerp of probleem vanuit meerdere standpunten en zienswijzen benadert, krijg je meer en betere oplossingen. Zo organiseren wij onze interne projecten en ook de projecten die wij bij onze klanten uitvoeren”.

 HR projecten


Wij hebben de oorzaken van de afgelopen economische crises goed geanalyseerd, zowel in Nederland als internationaal. Vooral de effecten hiervan op het personeelsbeleid (HRM) binnen bedrijven en de nog steeds veranderende arbeidsmarkt zijn onomkeerbaar. Om onze klanten te helpen met de effecten hiervan om te gaan, hebben wij HR modules(processen) ontwikkeld die apart of juist geïntegreerd door ons op projectbasis voor/bij bedrijven uitgevoerd en gecoördineerd kunnen worden. Om enkele te noemen:

  • Change Management projecten
  • Competentie- en loopbaanontwikkelingstrajecten
  • Outplacement projecten met en zonder werkgarantie
  • Overname werving en selectie
  • Flexibilisering van de personeelsvoorziening (vast vs. flex personeel)

One-stop shop

Steeds meer merken wij dat bedrijven moeite hebben met het coördineren en invullen van “de business ondersteunende activiteiten”. Bedrijven verliezen veel tijd en geld aan het managen van de vele verschillende leveranciers van diensten. BrightConnect kan uw enige businesspartner zijn voor uw behoefte aan: HR advies/personeel + ICT + facility Management + schoonmaak + beveiliging.